Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Appartementen Prinses Juliana
Badweg 32
1796 AA De Koog

0222 317542
info@texelvakanties.nl
www.texelvakanties.nl

Appartementen Prinses Juliana

Appartementencomplex Juliana in De Koog ligt fantastisch, op het hoogste duin van Texel, met uitzicht over de Noordzee, de landerijen én badplaats De Koog. Een bijzondere plek en een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke Texelvakantie, met het strand direct bij de hand!

De moderne, luxe twee- en vierpersoons appartementen op deze unieke locatie zijn verschillend ingericht en hebben allemaal een gezellige en royale living. De keuken is zeer compleet, evenals de badkamer. De appartementen hebben een of twee slaapkamers en een terras of balkon met tuinmeubilair. Sommige appartementen hebben een sauna/stoomcabine en solarium. Vanzelfsprekend is er tv/dvd- en audioapparatuur aanwezig plus gratis draadloos internet in het hele complex. Een aantal appartementen is rolstoeltoegankelijk. Gasten van de appartementen kunnen verder gebruikmaken van de centrale wasserette. In het complex is ook een lift.

Een vakantie is zo’n heerlijk appartement vlak aan het Texelse Noordzeestrand biedt vele mogelijkheden. De gezellig badplaats De Koog heeft werkelijk alles te bieden. Winkelen, uit eten, een drankje drinken, een terrasje pakken, het kan hier allemaal, ín het gezellige dorp óf lekker relaxed aan het strand. De Koog heeft twee grote supermarkten, een Jumbo en een Lidl. In de directe omgeving zijn verder een zwemparadijs, maneges, tennisbanen en natuurlijk alle mogelijkheden om te fietsen, te wandelen of te sporten. Geen eigen fiets mee? Verhuurmogelijkheden genoeg! Golfen? Ook dat kan, de mooie golfbaan van De Cocksdorp, het meest noordelijke dorp van het eiland, is dichtbij. Ook de hoofdplaats van Texel, Den Burg, is op vijf kilometer prima bereikbaar en biedt nog veel meer winkels en uitgaansmogelijkheden. De natuurgebieden de Muy en de Slufter zijn binnen handbereik en wie de vuurtoren wil beklimmen, hoeft niet ver te rijden.

Een toplocatie om het eiland te verkennen met als extra bonus een adembenemend uitzicht!