Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Bungalowverhuur Aldubo
Rozendijk 37
1791PD Den Burg

0222 314146
info@aldubo.nl
www.aldubo.nl/nl/

Bungalowverhuur Aldubo

Aan de lommerrijke Rozendijk, direct aan de rand van het dennenbos, tussen Den Hoorn en Den Burg, liggen de zes bungalows van het kleinschalige familiebedrijf Aldubo. Hier lopen de tevreden huurders zo vanuit hun huis het Texelse bos in…

De bungalows liggen op drie kilometer van het gezellige dorpje Den Hoorn, het meest zuidelijke dorp van het eiland, en op even grote afstand van Texels hoofddorp Den Burg, waar winkelen en lekker eten en drinken de belangrijkste attracties zijn. Ook het strand is valkbij. Rust, ruimte en natuur vormen hier de basisingrediënten. Fietsen, wandelen, sporten: het kan hier allemaal even makkelijk. En het startpunt ligt altijd direct voor de deur.

Er zijn op het kleine park drie typen bungalows: twee knusse tweepersoons huisjes (Eersteling en Wollewei), twee luxe vierpersoons bungalows (Roodborstje of Mispel) en twee luxe vierpersoons vakantievilla's (Het Wambas en Turel), die tevens geschikt zijn voor minder validen. Alle woningen hebben een ruime tuin of terras met veel privacy en adembenemend uitzicht over de landerijen van buurtschap De Westen, tot aan het markante kerkje van Den Hoorn.

‘Eindelijk weer thuis’, zeggen veel vaste gasten als ze er een of meerdere keren per jaar weer terugkomen. Niet verwonderlijk, gezien de fijne plek én de gastvrijheid waarmee de familie Den Boer hun gasten sinds jaar en dag ontvangt. Deze plek is al lang in de familie. Begin 1900 hielpen de grootvader en overgrootvader van de huidige eigenaar Maarten-Jeroen hier zelfs nog mee bij het planten van het dennenbos, waaraan Aldubo zo fraai gelegen is. Zij werkten allebei bij Staatsbosbeheer. Maarten-Jeroens opa kreeg twee dochters: Aly en Dudy. Hun meisjesnaam was Boon. Zo ontstond de naam Aldubo.

Tot slot kunnen we nog vermelden dat alle bungalows beschikken over wifi en dat ook honden hier van harte welkom zijn.