Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Camping De Bremakker
Tempelierweg 40
1791 NS Den Burg

0222 312863
info@bremakker.nl
www.bremakker.nl

Camping De Bremakker

Midden in het Texelse bos De Dennen en aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel ligt Vakantiepark De Bremakker. Dit rustige en natuurrijke gezinspark beschikt over een gedeelte met 32 kampeerplaatsen met privésanitair. Verdeeld over het hele park staan comfortabele chalets, geschikt voor vier of vijf personen.

Vakantiepark De Bremakker heeft een eigen eetcafé annex bar, sinds jaar en dag een gezellige ontmoetingsplaats voor gasten van het park en Texelaars. Je kunt er terecht voor snacks, eenvoudige menu’s en maaltijdsalades, ook om mee te nemen. Voor de kleintjes zijn er kindermenu’s met een ijsje. In de zomervakantie is het elke maandag pizza-avond en elke dinsdag pannenkoekenavond. Afhankelijk van het seizoen worden ook mosselavonden, barbecues, bierproeverijen en andere bijzondere bijeenkomsten gehouden. Tijdens grote sportevenementen wordt het eetcafé omgetoverd tot supportershonk, waarbij op groot scherm hartstochtelijk wordt meegeleefd met de sporters.

Wasserette

Naast het eetcafé is een wasserette met professionele wasmachines en een droger. Bij de receptie kun je terecht voor informatie, een krant of een ijsje en om verse broodjes voor de volgende dag te bestellen. Kaartjes voor de Texelhopper en Zwemparadijs Calluna zijn eveneens verkrijgbaar en ook worden fietsen verhuurd.

In het zomervakantieseizoen is een recreatieteam actief, dat van zondag tot en met donderdag activiteiten verzorgt voor jong en oud. Uiteraard volleybal en voetbal, maar ook allerlei ludieke avonturentochten. Er zijn playbackshows, bonte avonden en karaoke. Kinderen kunnen bij slecht weer in hun eigen honk Ut Duckie terecht om samen met recreatieleiders te knutselen en spelletjes te doen.

Bos en strand

Vakantiepark De Bremakker is een ideale uitvalsbasis om Texel te verkennen. Je loopt of fietst er direct het omringende bos in, het strand is op anderhalve kilometer. Badplaats De Koog en Den Burg, het grootste dorp van het eiland, liggen beide op drieënhalve kilometer.

In het voor- en naseizoen zijn honden toegestaan, maar alleen na overleg.