Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Camping De Robbenjager
Vuurtorenweg 148
1795 LN De Cocksdorp

0222 316258
info@duinparkderobbenjager.nl
www.duinparkderobbenjager.nl

Camping De Robbenjager

Wakker worden met zingende vogels of het rustgevende geruis van de zee? Dat kan bij Duinpark & Camping De Robbenjager, dat bijna letterlijk op steenworpafstand van Noord- en Waddenzee op het meest noordelijke puntje van Texel ligt.

Duinpark & Camping De Robbenjager is een ruim opgezet recreatiepark met uitgebreide faciliteiten. Alle plekken op het kampeerterrein – geschikt voor toercaravan, tent en camper tot vijftien meter – hebben elektra. Centraal ligt het verwarmde douche- en toiletgebouw, dat in 2015 volledig is vernieuwd. Wilt je liever wat meer luxe, dan kun je voor één van de comfortabele chalets kiezen. Deze zijn het hele jaar te huur en gaan op in het glooiende landschap van de camping. Alle chalets zijn uitgerust met boxspringbedden, twee slaapkamers, badkamer, keuken met vaatwasser en oven, woonkamer met tv en een zonneterras met ligbedden en tuinstoelen.

Duurzaamheid

Op het park is wifi en met een handig kaartsysteem kun je onder meer de douches, slagboom, wasmachine en wasdroger bedienen. Voor kinderen is er een speeltuin en een voetbalveldje. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het park is verlicht met led-lampen en er is een afvalstraat voor het gescheiden inzamelen van afval.

De kantine van De Robbenjager is in de loop der jaren uitgegroeid tot een familierestaurant (met binnen 80 plaatsen en 100 op het terras), waar je uitstekend terecht kunt voor zowel een eenvoudig kopje koffie als een uitgebreide lunch en een romantisch diner.

Los van alle uitstekende voorzieningen is de bijzondere ligging misschien wel de grote kracht van Duinpark & Camping De Robbenjager. Het ligt aan de voet van de vuurtoren, midden in Nationaal Park Duinen van Texel, en biedt volop mogelijkheden om te sporten, wandelen en fietsen. Op slechts enkele kilometers ligt De Cocksdorp met z’n sfeervolle restaurantjes en gezellige winkels.