Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Camping 't Woutershok
Rozendijk 38
1791 PE Den Burg

0222 313080
info@woutershok.nl
www.woutershok.nl

Camping 't Woutershok

Langs de fraaie Rozendijk, middenin het Texelse dennenbos en Nationaal Park Duinen van Texel, ligt camping ’t Woutershok. Een prachtige plek om te kamperen, met veel rust en ruimte. En een perfecte uitvalsbasis om het hele eiland te ontdekken. Tenminste, voor wie de camping nog af wil.

Frisgroene velden, fraai verscholen in het bos. Hier zit je als kampeerder heel dicht op de natuur, met als dagelijks uitzicht… groen, groen en nog eens groen. Voor kinderen is het hier een waar paradijs, ze kunnen overal heerlijk spelen, al zal de mooie ‘Texelse speeltuin’ zeker favoriet zijn. En als het ’s nachts donker en helder is, dan staat de hemel hier barstensvol sterren.

Op de ruime kampeerplaatsen in het gras, afgezoomd met boomsingels, kunnen caravans tenten en vouwwagens terecht. De plaatsen zijn ruim, zo’n 120 vierkante meter. Deze ‘comfortplaatsen’ zijn bovendien allemaal voorzien van 6 tot 16 ampère stroomaansluiting, kabel-tv en aan- en afvoer van water. Alle plaatsen hebben gratis wifi. Al is het de vraag of daar veel gebruik van gemaakt gaat worden. De kinderen gaan waarschijnlijk liever spelen…

Centraal op het terrein bevindt zich een verwarmd vijfsterren sanitairpaviljoen met aparte wascabines (dus veel privacy) en een speciale, aangepaste ruimte voor baby’s en kleuters. Kampeerders met honden zijn welkom op een apart veld.

Voor wie wat meer luxe wil beschikt de camping over twee fraaie, compleet ingerichte luxe tenten. Hoewel, tenten? Deze zeer modern en trendy verblijven, geschikt voor maximaal vijf personen, zou je bijna huisjes kunnen noemen. Ze zien er prachtig uit en zijn van alle gemakken voorzien.

En dan hebben we nog de omgeving. Fietsen, wandelen, sporten, het kan hier allemaal direct vanaf de camping. Het strand is op loopafstand en ook Ecomare is vlakbij. Maar eigenlijk is het hele eiland prima te bereiken. Een perfecte plek voor een weekend, een weekje tussendoor óf een heerlijke zomervakantie met het hele gezin.