Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Dobber Outdoor
Badweg 9
1796 AA De Koog

0222 327181
info@dobberoutdoor.nl
www.dobberoutdoor.nl

Dobber Outdoor

Er zijn op Texel een paar van die winkels die bijna iedereen wel kent. Winkels die voor veel mensen iets toevoegen aan hun vakantie. Omdat je er lekker lang kunt rondstruinen tussen spullen die hóren bij een eilandvakantie, bij de seizoenen, bij kamperen, zonnen, strand en zee. Dobber Outdoor in De Koog is zo’n winkel.

Dobber Outdoor – de winkel heette voorheen Badweg Sportief – is te vinden aan de Badweg 9 in De Koog, in het hart van Texels drukke badplaats. De Badweg is de weg die vanuit het dorp doorloopt richting zee en strandpaviljoen Paal 20. Niemand kan eigenlijk om de winkel heen. Bijna letterlijk niet, omdat de artikelen breed uitgestald staan op de stoep voor de deur. Spullen die passen bij de vakantiestemming. Of, zoals Dobber Outdoor op de eigen website zegt: For a great summer!

Zonnebrillen, windschermen, parasols, kampeerstoeltjes, tenten, slaapzakken, slaapmatjes, koelboxen en andere spullen voor op de camping. Strandartikelen zoals schepnetten en schepjes, vliegers, buggy’s, kites, matrasjes en accessoires, longboards en bodyboards in alle kleuren en maten. En natuurlijk ook badkleding, shirts, stoere truien, jassen en nog veel meer. Zelfs wie een opblaaszwembad, opblaasboot, BBQ, skottelbraai of waterverstuiver zoekt, heeft dikke kans hier te slagen.

Dobber Outdoor verkoopt tal van bekende merken, waaronder Protest, Wave Rebel, Lentiggini, Nickey Nobel, Tweka, Speedo, Regatta, Jack Wolfskin, Rehall… Kortom: echt een winkel om lekker te (vakantie)shoppen. Of gewoon voor wie iets nodig heeft tijdens het kamperen, in of rond het vakantiehuis, op het strand, tijdens het sporten of bij een wandeling in de Texelse natuur.

Wie gaat winkelen bij Dobber Outdoor kan dat combineren met een strandbezoek (het duin over en u bent al bijna op het strand) of een rondje De Koog. Loopt u iets terug vanaf Dobber Outdoor richting centrum, dan ziet u rechts de drukke en gezellige Dorpsstraat, vol winkels en terrasjes. De Koog is dé badplaats voor wie op zoek is naar drukte en (zomerse) gezelligheid.