Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Gastropaviljoen XV
Westerslag 4
1791 PP Den Burg

0222 - 441 007
info@gastropaviljoenxv.nl
www.gastropaviljoenxv.nl

Gastropaviljoen XV

Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner met een steeds veranderend uitzicht op de Noordzee.

Gastropaviljoen XV
Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch, borrel of diner met een steeds veranderend uitzicht op de Noordzee. Gastropaviljoen XV gaat terug naar de basis van het echte koken, met een eigentijds tintje. Pure en eerlijke smaken met het seizoen als uitgangspunt. Producten van het Texelse land en uit de Noordzee worden verwerkt tot geweldige gerechten.

Kleine en grote gezelschappen
Gastropaviljoen XV biedt verschillende arrangementen voor kleine of grote gezelschappen. Denk aan een dagje weg, een bedrijfsuitje of een huwelijk. Gastropaviljoen XV maakt samen met We Love Texel jouw dag tot de mooiste in je leven. Voor een bijzonder diner met een gezelschap vanaf 20 personen kun je kiezen voor een walking dinner. Kleine hapjes worden uit de hand gegeten met een lepel of
een vorkje. Warme en koude hapjes wisselen elkaar af en vormen samen een compleet culinair diner. Een drie, vier of vijf gangen menu is ook bespreekbaar. De chef-koks stellen een menu samen met ingrediënten uit het seizoen en uit de omgeving.

Ligging
Het paviljoen ligt op het strand van Paal 15, vlakbij duinen, bos en heide. Centraal gelegen en op fietsafstand van Den Burg en De Koog. In de omgeving liggen talloze wandel- en fietspaden en op het strand is het in alle seizoenen eindeloos genieten. In de zomer worden in het strandhuisje naast het paviljoen massages gegeven door Fray Massage en voor de echte sportievelingen is er een Beach Bootcamp onder leiding van een instructeur van Lust for Sport. Gastropaviljoen XV is 7 dagen per week vanaf 10.30 geopend. In de wintermaanden tot zonsondergang en in het seizoen tot 21.00 uur.

Video
De video van Gastropaviljoen XV op deze pagina geeft een goede sfeerimpressie van het paviljoen.