Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Groepsverblijf Zwaluwhof
Kamperfoelieweg 7
1796 MR De Koog

0222 317728
info@coogherveld-texel.nl
https://zwaluwhoftexel.nl

Groepsverblijf Zwaluwhof

In een bosrijke omgeving, dichtbij het gezellige centrum van badplaats De Koog, het uitgestrekte strand en de natuurgebieden van Nationaal Park Duinen van Texel, liggen familiecamping Coogherveld en Groepsverblijf Zwaluwhof.

In een bosrijke omgeving, dichtbij zowel het gezellige centrum van badplaats De Koog als het uitgestrekte strand en de natuurgebieden van Nationaal Park Duinen van Texel, liggen familiecamping Coogherveld en Groepsverblijf Zwaluwhof.

Coogherveld is een kleinschalige camping, bij uitstek geschikt voor gezinnen en families. Voor kinderen is er een groot speelterrein, met onder meer een volleybalveld, tafeltennistafel, speeltoestellen en een zandbak. In de zomermaanden is er een animatieprogramma.

Er zijn stacaravans (voor 5 personen) en chalets (voor 4 à 5 personen). Alle accommodaties zijn rookvrij. Honden zijn het hele seizoen welkom, alleen een paar chalets en stacaravans zijn huisdiervrij. Internet is gratis. Bij de receptie kun je terecht voor kranten, een fiets of bolderwagen huren, broodjes bestellen en voor muntjes voor de wasserette.

Groepsverblijf

Groepsverblijf Zwaluwhof bestaat uit drie accommodaties: de Schapenboet, het Zomerhuis en het Slaaphuis, samen goed voor maximaal 46 personen. Het perceel is 1 hectare groot en voorzien van een volleybalveld, voetbaldoeltjes, korfbalpalen, een tafeltennistafel en een plek om een kampvuur te stoken. In de Schapenboet en op het terras is gratis wifi. Honden zijn hier niet toegestaan.

Zowel Coogherveld als Groepsverblijf Zwaluwhof ligt zeer centraal. Op een paar minuten lopen is het centrum van badplaats De Koog met z’n vele gezellige cafés en restaurants, leuke winkeltjes en twee grote supermarkten. Loop je nog even door, dan ben je op het strand.

Natuurgebieden

Huur je een fiets, dan ben je helemaal mobiel. Natuurgebieden als De Nederlanden en De Muy en het bos De Dennen liggen op nog geen kwartier fietsen. En in nog geen half uur bereik je de wereldberoemde Slufter. In De Koog is ook een overdekt zwembad: zwemparadijs Calluna.