Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Hotel Bos En Duin
Bakkenweg 16
1797 RJ Den Hoorn

0222 315541
info@bosenduin-texel.nl
www.bosenduin-texel.nl

Hotel Bos En Duin

Op Texel kun je volop genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Helemaal als je accommodatie aan de rand van het bos ligt, op slechts luttele kilometers van het strand. Bos en Duin is zo'n geweldige vakantieplek.

Het fraaie appartementenhotel heeft een unieke ligging: aan de rand van het Texelse dennenbos en het Nationaal Park Duinen van Texel. Het uitgestrekte Noordzeestrand ligt op korte afstand en is prima per fiets en zelfs lopend te bereiken. De accommodatie ligt centraal in de driehoek Den Burg, Den Hoorn en De Koog. Die dorpen zijn ook per fiets goed bereikbaar.

Nationaal Park
De westkant van Texel heeft de status nationaal park. Dit duin- en bosgebied herbergt de parels van de Texelse natuur en biedt veel mogelijkheden om te wandelen, te fietsen en te sporten. De start van het mountainbikepad door het bos ligt op korte afstand van Appartementenhotel Bos en Duin en uitkijktoren Fonteinsnol staat schuin tegenover het hotel. Kortom, een prima uitvalsbasis voor een actieve Texelvakantie.

Appartementen
De appartementen van Bos en Duin zijn geschikt voor twee, vier of zes personen. Ze zijn modern en sfeervol ingericht en bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt. Alle appartementen beschikken over gratis wifi en hebben een balkon of terras. Uw huisdier is welkom. Natuurlijk kunt u zelf koken in de appartementen maar u kunt ook in het restaurant terecht voor ontbijt, lunch en/of diner.

Restaurant
De keuken van Bos en Duin staat hoog aangeschreven. Chef-kok Robin Koenen maakt heuse kunstwerkjes van de gerechten. Niet alleen de aanblik maar zeker de smaak zal u nog lang bijblijven! De menukaart is gevarieerd en er wordt uitsluitend gewerkt met verse (Texelse) producten. Ook voor de lunch kunt u in het restaurant terecht.

Private dining
Wilt u alleen met uw eigen gezelschap dineren? Dat kan in Restaurant Bos en Duin. De sfeervolle wijnkelder is ingericht voor private dining voor groepen van vier tot twaalf personen. Grotere groepen, tot wel honderd personen, die willen lunchen of dineren kunnen in het restaurant zelf terecht. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar, maar natuurlijk kunt u ook uw eigen wensen of ideeën overleggen.