Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Hotel De Smulpot
Binnenburg 5
1791 CG Den Burg

0222 312 756
info@smulpot.nl
https://www.smulpot.nl/

Hotel De Smulpot

Overnachten in hartje Den Burg: Boutique Hotel De Smulpot. Wie houdt van verrassingen, kiest voor een overnachting in Boutique Hotel De Smulpot in Den Burg. Dit kleinschalige hotel, met slechts zeven kamers, in hartje Den Burg is een fantastische plek voor een verblijf op Texel. De fraai ingerichte kamers hebben elk een eigen identiteit.

Wie houdt van verrassingen, kiest voor een overnachting in Boutique Hotel De Smulpot in Den Burg. Dit kleinschalige hotel, met slechts zeven kamers, in hartje Den Burg is een fantastische plek voor een
verblijf op Texel. De fraai ingerichte kamers hebben elk een eigen identiteit.

De Smulpot, recht tegenover de grote kerk van Den Burg, is een begrip op Texel en ver daarbuiten. Drie generaties lang werd het bestierd door de familie Huizinga en sinds 2017 staan Anton Kalusche en Nancy Hopmans aan het roer. Deze ervaren horecaondernemers doen er alles voor om hun gasten en bezoekers met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Alles in hun bedrijf is erop gericht de gasten een fantastisch verblijf te bezorgen. De kamers zijn ruim en luxe ingericht. Met heerlijke donzen dekbedden, grote LED-flatscreen met digitale kabeltelevisie en natuurlijk gratis wifi. De koelkast is standaard gevuld met mineraalwater en een flesje Chardonnay.

Vanuit de kamer loopt u zo de moderne badkamer in met grote inloopdouche met rainshower. Natuurlijk staan er diverse luxe verzorgingsproducten voor u klaar.

Ranking the stars!
De kamers zijn in 2011 volledig verbouwd en hebben sinds 2013 een driesterren-status. Daarmee behoren ze tot de luxere accommodaties van Texel. Een heerlijk ontbijtje is standaard bij de boeking inbegrepen. Het bijboeken van lunch en/of diner is uiteraard mogelijk. De maaltijden worden geserveerd in het sfeervolle restaurant De Smulpot, dat grenst aan de gezellige winkelstraat Binnenburg.


Meer weten over Boutique Hotel De Smulpot? Check de www.desmulpot.nl