Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Hotel Texel
Postweg 134
1795 JS De Cocksdorp

0222311237
info@hoteltexel.com
https://www.hoteltexel.nl

Hotel Texel

Het familiaire Boutique Hotel Texel biedt het beste van drie werelden. Luxe kamers, verse streekgerechten van eigen land en een unieke Spa Woolness. Je verblijft op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter en De Muy.

Luxe overnachtingen
Boutique Hotel Texel is geen doorsnee hotel. Binnen heerst een warme, huiselijke sfeer en buiten geniet je van de altijd veranderende landschappen van het eiland. Na een mooie wandeling of museumbezoek is het heerlijk opwarmen in de spa en genieten in het restaurant. Er staan streekgerechten klaar met ingrediënten geteeld op eigen boerderij. De chef en zijn team houden combinaties simpel om zo elk ingrediënt volledig tot zijn recht te laten komen. Elk seizoen is er een nieuwe kaart, gevuld met seizoensproducten. Na een nacht onder een heerlijk Texeler dekbed wordt je uitgerust wakker in een van de sfeervolle hotelkamers. Geniet van het geluid van fluitende vogels en het uitzicht over de landerijen. Er staat een uitgebreid ontbijt klaar met verse jus, Texelse branding koffie, croissants en knapperig brood van eigen geteelde granen.


Spa Woolness
Spa Woolness is wellness op z'n Texels. Tijd speelt geen rol. Geniet van een heerlijke behandeling, het zwembad en de spa. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een manicure, pedicure, wolbad, of een behandeling in de haarspa of schoonheidssalon. Daarnaast biedt Boutique Hotel Texel ontspannende yoga-sessies en coaching wandelingen. Alle behandelingen zijn afgestemd op jouw wensen en speciaal op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met eventuele klachten of lichamelijke aandoeningen. In de salons werken gediplomeerde specialisten, die zorgen voor een geweldige ervaring.

Locatieverhuur
Boutique Hotel Texel is door de ambiance, locatie en gastvrijheid een fantastische plek voor een feest, bruiloft, conferentie, vergadering of training. De grote zaal biedt ruimte aan 80 gasten. Bij mooi weer is het genieten op het loungeterras of in de tuin van het hotel.

Video
De video's van Boutique Hotel Texel op deze pagina geven een goede sfeerimpressie van het hotel, de spa en het restaurant.