Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Klimmen EnZo
Roggeslootweg 6
1792 JV De Cocksdorp

0222 317889
info@klimmenenzo.nl
www.klimmenenzo.nl

Klimmen EnZo

Klimpark Klimmen EnZo, op vakantiepark De Krim nabij De Cocksdorp, is een leuk en spannend uitje voor het hele gezin. Tenminste: voor wie het spektakel op hoogte aandurft… Het parcours door de lucht biedt zeker twee uur vermaak.

Klimpark Klimmen EnZo is gevestigd op vakantiepark De Krim, maar toegankelijk voor iedereen. Vanuit de centrale toren zijn er vier parkoersen op verschillende niveaus, op vier en acht meter hoogte. Spannend, intensief en leuk. Voor kinderen ­– die moeten overigens wel minimaal 1.30 meter zijn – maar zeker ook voor ouders die een beetje sportief zijn. Kinderen onder de twaalf jaar moeten sowieso onder begeleiding van een volwassene zijn. Dus zeg als ouder dan nog maar eens nee… Behalve het klimparcours over kabels en touwen door de lucht, is er ook een spannende klimwand. En wie dán nog energie over heeft, kan zich nog vermaken met kratstapelen. Al met al kan iedereen hier wel een paar uurtjes zoet zijn.

Klimmen EnZo is een leuke attractie tijdens vakanties of weekendjes weg. Maar ook voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of schoolreisje zijn er speciale arrangementen. Op de website staat meer informatie.

De veiligheid staat bij Klimmen EnZo voorop. Alle instructeurs zijn intern en extern opgeleid, beschikken over een EHBO-diploma en worden via interne audits meermalen per jaar gecontroleerd. Daarnaast werkt Klimmen EnZo met de nieuwste materialen, die bovendien dagelijks worden gecontroleerd op gebreken.


Het klimpark is open van april tot en met oktober. In de mei- en zomervakantie dagelijks van 11 tot 18 uur, in de herfstvakantie dagelijks van 11 tot 17 uur. Buiten de vakanties in april, mei, september en oktober op zondag, van 11 tot 17 uur, en in juni, juli en augustus op zaterdag en zondag van 11 tot 18 uur. De start is altijd uiterlijk 2 uur voor sluitingstijd. Check voor feestdagen en mogelijk afwijkende tijden de website.

Klimmen EnZo, hét klimpark van Texel!