Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Landgoed Springtij
Mienterglop 7
De Koog

0222 317617
info@springtijtexel.nl
www.springtijtexel.nl

Landgoed Springtij

Het kleinschalige bungalowpark Landgoed Springtij is een prachtige locatie voor een heerlijke vakantie. De negen riante bungalows zijn rustig en landelijk gelegen en toch is de gezelligheid van badplaats De Koog heel dichtbij.

Er zijn op het landgoed van de familie Kikkert drie typen huizen: ’t Mienthuis, ’t Koetshuis en ’t Stulpje, van vier- tot zespersoons, vrijstaand of geschakeld. De bungalows variëren in prijs, inrichting en comfort. De meest luxe vrijstaande variant heeft zelfs een eigen zonnebank. De terrassen van de huizen liggen heerlijk op het zuiden, dus voor zonnen hoef je hier niet per se naar het strand. Hoewel ook dat natuurlijk heerlijk is én vlakbij. Het uitzicht vanuit het vakantiehuis is adembenemend.

Landgoed Springtij is echt een prachtige plek. Door z’n kleinschaligheid en fraaie ligging is het er heerlijk rustig en ruimtelijk. Voor kinderen is het een klein paradijsje, ze kunnen er uitgebreid spelen, er is een mooie trampoline én er zijn meer leuke speeltoestellen. Aan de rand van het weiland staan picknicktafels waarvan iedereen gebruik kan maken. Een mooie plek om wat te drinken, romantisch met z’n tweeën, met het hele gezin óf, voor wie het gezellig vindt, met de ‘medebewoners’ van het landgoed.

Het landgoed is omringd door de natuur en tegelijkertijd zijn de vele winkels, terrasjes, cafés en restaurants van badplaats De Koog direct binnen handbereik. Dus niemand hoeft zich hier te vervelen. En wie geen zin heeft om zelf te koken kan lopend naar een van de vele eetgelegenheden in de buurt, Bob hoeft niet mee. Ook voor wandelen, fietsen of sporten zijn in de directe omgeving alle mogelijkheden en faciliteiten. Bos, strand en natuurgebieden, het ligt allemaal om de hoek. Paardrijden? Ook geen punt. De Koog heeft meerdere maneges en een prachtig netwerk aan ruiterpaden. Landgoed Springtij? Dat klinkt goed!