Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Mantje Lifestyle Store
Hogerstraat 1
1791 CH Den Burg

0222 312102
info@mantjestore.nl
www.mantjestore.nl

Mantje Lifestyle Store

De winkels van Mantje zijn bijna een soort toeristische attractie op zich. Voor heel wat Texelgangers behoort een bezoek aan Mantje Lifestyle Store – in Den Burg óf De Koog – tot het vaste vakantierepertoire. Lekker even struinen tussen de schoenen, kleding en talloze accessoires. Veel ‘stoer’ spul, dat past bij het Texelgevoel.

Wat ooit in de jaren dertig van de vorige eeuw begon als een bescheiden schoenwinkeltje in de Hogerstraat in Den Burg, groeide uit tot een van de grootste en bekendste winkels van het eiland. Mantje is een begrip, bijna een Texels merk op zich. En ‘even langs (de) Mantje’ is een gevleugelde uitspraak voor menig Texelbezoeker.

U kunt bij Mantje terecht voor dames- en herenkleding, outdoorkleding en dames-, heren-, kinder- en wandelschoenen. Maar ook voor hoeden, mutsen, caps, petten, buffs, bandana’s plus tal van accessoires: van zakmes tot rugzak, van stormparaplu tot money belt, van hoofdlamp tot kompas, van thermosfles tot voetbal, van verrekijker tot slijpsteen, van groentemes tot gps, van zaklamp tot reistas. En niet te vergeten een heel scala aan onderhoudsmiddelen voor kleiding en schoenen. Missen we nog iets? Vast en zeker.

Het aantal topmerken is groot, we noemen er paar zonder volledig te willen zijn: Pepe Jeans, The North Face, Opinel, New Balance, O’Neill, Viking, Tenson, TEVA, UGGS, VANS, Wranger, Wolky, PME-jeans, Nike, Van Lier, Van Bommel, Nijdam, Irelanseye, Gaastra, Fjäl Raven, Superdry, Ecco, Bugatti, Björn Borg en nog veel meer. Voor alle leeftijden dus en voor alle stijlen en smaken.

Er is een winkel in Den Burg, aan Hogerstraat, en een in De Koog, aan de Dorpsstraat. Wat in de ene winkel niet meer in voorraad is, is soms nog wel in de andere winkel te vinden.