Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Naar Texel Accommodaties
Kikkertstraat 3
1795AA De Cocksdorp

0222 316432
info@naartexel.nl
www.naartexel.nl

Naar Texel Accommodaties

Naar Texel biedt een groot aantal accommodaties in en rond De Cocksdorp, Texels meest noordelijke dorp, aan de voet van de vuurtoren. Van studio tot villa, in het dorp of in de duinen, alles is mogelijk, en altijd zeer comfortabel.

Op de goed verzorgde en overzichtelijke website van Naar Texel staan ruim veertig verschillende vakantieverblijven, onderverdeeld in bungalows, appartementen, studio’s, campings, luxe villa’s en zelfs een riant landhuis. Door de foto’s alleen al krijg je direct zin om naar Texel af te reizen. Veel mooie, vrij gelegen locaties, maar ook sfeervolle huizen in het hart van het gezellige dorp. Alle accommodaties bevinden zich in De Cocksdorp of directe omgeving, het fraaie noordelijke deel van het eiland dus.

Alle woningen hebben hun eigen karakter en zijn comfortabel en zeer compleet ingericht. Iedere woning heeft een eigen interieur, sfeervol en modern. Honden zijn in alle accommodaties welkom en overal is gratis internet. Eyecatcher is De Villa van Texel, een riant landhuis in de duinen. Maar ook voor wie het wat kleiner en bescheidener wil, zijn er meer dan voldoende mogelijkheden. Wat te denken van een sfeervol appartement in de authentieke rietgedekte stolpboerderij Hoeve Holland? Met weidse uitzichten over het land en op anderhalve kilometer van het dorp? Of een gloednieuwe luxe villa met wellness?

Logeren in het noordelijk deel van Texel betekent landelijkheid én zee en strand rondom. Want het water is hier nooit ver weg, met aan de ene kant de Noordzee en aan de andere kant de Waddenzee. De dijk en het strand bij paal 33 bieden uitzicht op Vlieland, dat in het seizoen zelfs per veerdienst bereikbaar is voor een dagtocht.

Het dorp De Cocksdorp is gezellig en knus. Er zijn winkels, een goede supermarkt, cafés en restaurants en een prachtige winkel annex ‘museum’ voor vogelliefhebbers. Ook een bezoek aan de vuurtoren is hier natuurlijk een must. Kortom: Naar Texel en De Cocksdorp bieden alle ingrediënten voor een fantastische Texelvakantie.