Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Quinty's
Dorpsstraat 147
1796 CB De Koog

0222 317472
info@quintystexel.nl
www.quintystexel.nl

Quinty's

Er zijn van die restaurants waar iedereen graag komt. Omdat het eten er goed is, de sfeer leuk en het personeel attent en vriendelijk. Zo'n bedrijf is Quinty's in badplaats De Koog.

Een sfeervol restaurant waar je intiem kunt dineren, maar waar je ook gezellig kunt tafelen met de hele familie of ontspannen wat  gaat eten met de kinderen. Misschien zit het geheim van Quinty's wel in de inrichting. Ieder stukje heeft zijn eigen sfeer en er is altijd wel een plekje waar je graag zit. De serre is sfeervol en trendy ingericht en biedt een leuk uitzicht op de reuring in de Koger Dorpsstraat. Ook binnen in het oud-Hollandse deel voel je je snel thuis en is het gezellig.

Kids
Het achterste deel is populair bij gezinnen met kinderen en grote groepen. Niet in de laatste plaats omdat er een grote ruimte is die speciaal is ingericht voor kinderen. Met verkleedkleren, spelletjes en games. Verder treedt er zomers en in vakanties regelmatig een clown of goochelaar op. Voor kinderen is er een speciale menukaart met alles wat ze graag eten: natuurlijk de P-gerechten (pasta, patat, pannenkoeken en pizza), maar ook een lekker visje of stukje vlees is in klein formaat te bestellen

Bijzondere gerechten
De gerechten van Quinty's zijn zeer de moeite waard. In de keuken wordt met verse producten gewerkt, veelal afkomstig van Texel. Die pure smaken proef je terug in de gerechten. De menukaart wisselt mee met de seizoenen. Dat betekent dat u kunt genieten van de specialiteiten in dat deel van het jaar, zoals wild of asperges.

Small, medium, large
Eindelijk een restaurant dat luistert naar haar gasten! Als enig restaurant op Texel kunt u de gerechten bestellen in verschillende hoeveelheden: bent u een kleine eter, dan kiest u voor portie small. Grote eters gaan beslist niet met honger de deur uit als zij een portie large bestellen. Zo kunt u de gerechten afstemmen op uw trek of eetgewoontes. Tip: deze verdeling maakt het ook aantrekkelijk om bijvoorbeeld twee small-gerechten te bestellen zodat u meer verschillende gerechtjes kunt proeven!

Cocktailbar
Quinty's staat niet alleen voor eten, maar ook voor drinken. Er is een gezellige cocktailbar waar je kunt kiezen uit een flink assortiment cocktails met of zonder alcohol. En natuurlijk zijn ook de Texelse bieren en speciale drankjes volop verkrijgbaar.