Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Teambuilding Texel
Gerritslanderdijkje 2
1791 NB Den Burg

0222 317889
info@teambuildingtexel.nl
www.teambuildingtexel.nl

Teambuilding Texel

Bij Teambuilding Texel kun je terecht voor de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en groepsuitjes. Deze zijn er voor alle denkbare doelgroepen in elke leeftijdscategorie: van scholen tot bedrijven, van families tot vrijgezellen en zelfs voor ‘losse’ deelnemers.

Erg populair zijn de strandactiviteiten van Teambuilding Texel, zoals kajakken en raften. Na een korte instructie stap je al in de kajak of samen met je vrienden of collega’s in de raft om tegen de golven in te peddelen en er vervolgens op terug te surfen naar het strand.

Ook het powerkiten vraagt geen lange voorbereiding. Na een korte en bondige uitleg vlieger je je kite al van links naar rechts door de ‘powerzone’. Alle strandactiviteiten van Teambuilding Texel zijn standaard bij paal 9 bij Den Hoorn, maar in overleg kunnen ze ook op andere locaties worden gehouden.

Klimpark

Bijzonder in trek is ook het klimpark, met een tien meter hoge toren en verdiepingen op vier en zeven meter hoogte. Je kunt kiezen uit vier routes, onderverdeeld naar moeilijkheid. Daarnaast kun je op het klimpark onder meer tokkelen, een vrije val maken en kratstapelen.

Geïnspireerd op het tv-programma Expeditie Robinson is Overleven aan de Texelse kust. Dit programma is specifiek gericht op teambuilding en gaat uit van een situatie waarin een boot zinkende is. Onder leiding van een ervaren instructeur van de KNRM leer je wat te doen. Want hoe kun je op zee de hulpdiensten alarmeren? Hoe houd je elkaar warm tot er hulp arriveert? Hoe kun je je als groep verplaatsen?

Ontmasker de Mol

Teambuilding Texel verzorgt tal van ‘losse’ activiteiten. Zo kun je een uitdagende puzzeltocht op tandems maken langs de bezienswaardigheden van Texel, beachvolleyballen, boogschieten, bubblevoetballen, klootschieten, paintballen of Ontmasker de Mol spelen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar ook is het mogelijk een heel evenement door Teambuilding Texel te laten organiseren. Voor een middag of avond, maar desnoods ook voor een compleet weekend en indien gewenst met catering en overnachting. Bij teamuitjes gaat een begeleid(st)er mee die alles tot in de puntjes verzorgt.