Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Texel Bungalow Sonja
Westerweg 50
1797 RG Den Hoorn

0222 310500
info@anjahoeve.nl
www.anjahoeve.nl

Texel Bungalow Sonja

Aan de zuidkant van het eiland, tussen Den Hoorn en Den Burg, liggen de mooie accommodaties van Albert en Hennie Huisman. Een fijne landelijke locatie, vlakbij bos en strand én het gezellige dorp Den Hoorn.

De Anja Hoeve, een oude rietgedekte stolp uit 1740, ligt langs de Westerweg, die het zuidelijkste dorp Den Hoorn verbindt met de hoofdplaats Den Burg. Beide dorpen liggen op zo’n drie kilometer van de hoeve. In de mooie oude stolp zijn vier appartementen: het rode, blauwe, gele en groene. Daarnaast zijn er op het terrein nog een kleine stolp, Texels Stroodak, met twee appartementen – Heem en Hof – en een recent gebouwde stijlvolle bungalow met de naam Sonja Hoeve.

In de grote stolp zijn drie vierpersoons- en één tweepersoonsappartement. Alle appartementen hebben een volledig ingerichte keuken, luxe badkamer en digitale tv via satelliet. Het tweepersoonsappartement heeft een romantische bedstee. De beide vierpersoons appartementen in de kleine stolp zijn robuust ingericht, zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo mogelijk nog comfortabeler is de recent gebouwde zespersoons bungalow Sonja Hoeve. In deze ruime woning is werkelijk aan alles gedacht, tot een wasmachine en droger aan toe. De accommodatie is bovendien rolstoeltoegankelijk.

Rondom de accommodaties is een grote tuin met algemeen terras en speeltoestellen. Ook scharrelen er kippen, konijnen en geiten. Kortom: ook kinderen zullen zich hier prima vermaken.

Anja Hoeve ligt op de grens van waar het boerenland overgaat in het dennenbos. Het uitzicht over het land is fraai en reikt tot aan het pittoreske witte kerkje van Den Hoorn. Het bos en strand vlakbij betekent ook: wandelen op loopafstand. Of heerlijk fietsen natuurlijk, het hele eiland ligt binnen handbereik. In het gezellige dorpje Den Hoorn zijn een fietsverhuur, een goede supermarkt en een aantal restaurants (waaronder één met Michelinster). Alle overige voorzieningen zijn vlakbij in Den Burg. Op de website www.anjahoeve.nl staat veel extra informatie over Texel en de directe omgeving van Anja Hoeve.