Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Stokerij Texel
Slotskolk 22C
1794 BG Oosterend

0222 760150
www.stokerijtexel.nl/

Stokerij Texel

Vooral de TXGin van Stokerij Texel is in korte tijd een begrip geworden. De gin is zacht en kruidig gin met tonen van duindoorn en vlierbloesem, die in combinatie met een mooie tonic een eigen plek heeft gekregen op de Texelse terrassen. De TX Scheepsbitter is een echte Texelse drank. Het is door Stokerij Texel speciaal ontwikkeld voor op of aan het water. TX Wodka is een zachte zuivere wodka met een vleugje cranberry. Een kleine hoeveelheid Texelse cranberry’s geeft de TX Wodka een licht frisse toon. Stokerij Texel is opgericht door Jaco Spek en Kees Groenewoud. Beide delen de passie voor zee, Texel en het wad en voor het produceren en consumeren van eerlijke lokale producten.

Vooral de TXGin van Stokerij Texel is in korte tijd een begrip geworden. De gin is zacht en kruidig gin met tonen van duindoorn en vlierbloesem, die in combinatie met een mooie tonic een eigen plek heeft gekregen op de Texelse terrassen.
De TX Scheepsbitter is een echte Texelse drank. Het is door Stokerij Texel speciaal ontwikkeld voor op of aan het water.
TX Wodka is een zachte zuivere wodka met een vleugje cranberry. Een kleine hoeveelheid Texelse cranberry’s geeft de TX Wodka een licht frisse toon.
Stokerij Texel is opgericht door Jaco Spek en Kees Groenewoud. Beide delen de passie voor zee, Texel en het wad en voor het produceren en consumeren van eerlijke lokale producten.

Verkrijgbaar op Texel.