Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Texels Wonen
Schilderweg 220
1792 CK Oudeschild

0222 313949
info@texels-wonen.nl
www.texels-wonen.nl

Texels Wonen

Texels Wonen is een winkel en bloemisterij met maar liefst 1200 vierkante meter aan bloemen, planten, potten, beelden en andere woonaccessoires. Het bedrijf is eigendom van Bert van der Wal en Anne-Marie Bot en gevestigd op een historische plek, de voormalige ijsfabriek aan de Schilderweg, even buiten Oudeschild.

De winkel van Texels Wonen bestaat uit drie ruimtes. In de ruime woonloods tref je stoeltjes voor de zithoek, verlichting, wanddecoraties en geuren en kaarsen te kust en te keur.

In de bloembinderij worden de mooiste boeketten samengesteld: speels en wild of modern en strak. Van een bruiloft tot een uitvaart en van een verjaardag tot de kerst, voor elke gelegenheid is de keuze hier groot. Ook wanneer je op zoek bent naar een bijzondere pot, dan maak je een goede kans hier te slagen.

Boeddhabeelden

Voor bloeiende en vaste planten en voor spullen voor je tuin, terras en balkon kun je terecht op de buitenplaats. Van kiezelpotten tot Boeddhabeelden en van vuurkorven tot wateremmers, het assortiment is enorm.

Texels Wonen verstuurt ook boeketten, om een geliefde, een jarige of zomaar iemand met een mooi boeket of plant te verrassen. Bestellingen vóór 13.00 uur geplaatst kunnen op dezelfde dag nog worden bezorgd. 

Texels Wonen is dagelijks (behalve op zondag) open van 9.00 tot 18.00 uur; op zaterdag tot 17.00 uur.