Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Texelvakanties Landhuizen
Badweg 32
1796 AA De Koog

0222 317542
info@texelvakanties.nl
www.texelvakanties.nl

Texelvakanties Landhuizen

Texelvakanties.nl verhuurt een groot aantal kwaliteitsaccommodaties op Texel. Vakantiehuizen, villa’s, landhuizen, appartementen en suites, voor 2 tot 8 personen en allemaal zeer comfortabel. Handig om via één adres zoveel keuze te hebben. Het online boeken gaat bovendien eenvoudig.

Comfortabele appartementen met fraai uitzicht op zee, luxe landhuizen middenin de natuur, fijne ruime familiehuizen op de mooiste plekken van Texel, authentieke vakantiebungalows met veel ruimte binnen én buiten, eengezinswoningen in het dorp met alles erop en eraan of een authentieke stolpboerderij in het boerenland: noem een accommodatiesoort met enige allure, en Texelvakanties.nl heeft het in het aanbod.

Veel van de villa’s, huizen, bungalows en appartementen van texelvakanties.nl zijn gelegen in de buurt van badplaats De Koog. Ze staan op vakantieparken, aan de rand van een natuurgebied, in het bos, in het boerenland of soms zelfs middenin de dorpskern. Ook wat dat betreft is er veel keuze. Net als in het comfort: meerdere slaap- of badkamers, open haard, sauna, grote tuin rondom, het kan allemaal en de diversiteit is groot.

Wie boekt bij Texelvakanties, boekt z’n accommodatie helemaal naar eigen wens. Met in een aantal periodes van het jaar aantrekkelijke kortingen voor 55-plussers en jonge gezinnen. Huisdier mee? Geen punt, in veel huizen zijn ze van harte welkom.

Boeken kan online via de website, maar ook zes dagen per week telefonisch via (0222) 317 542 of per e-mail via info@texelvakanties.nl. Raadpleeg de overzichtelijke website voor alle mogelijkheden en de laatste aanbiedingen. Op de website staan daarnaast leuke filmpjes over Texel, om alvast in de sfeer te komen, en van de accommodaties, om alvast een goed beeld te krijgen van het aanstaande vakantieverblijf.