Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Van der Linde Fietsen
Kikkertstraat 3
1795 AA De Cocksdorp

0222 316432
info@fietsenoptexel.nl
www.fietsenoptexel.nl

Van der Linde Fietsen

Er zijn veel manieren om Texel te ontdekken, maar misschien wel de allerbeste is per fiets. Texel is fietseiland bij uitstek en dankzij de meer dan 140 kilometer fietspad ontdek je veilig en heel gemakkelijk de prachtige natuurgebieden en de gezellige dorpen. Wil je een fiets huren, dan is Van der Linde Fietsen met een uitgebreid assortiment en vestigingen in De Koog en De Cocksdorp een uitstekend adres.

Van alle maten kinderfietsen (van 12 tot 26 inch) tot zeven versnellingen, bij Van der Linde Fietsen hebben ze fietsen te kust en te keur. Ook kun je er terecht voor E-bikes, tandems, familietandems, cabby’s, kidkarren, kinderzitjes en bolderwagens. Wil je liever een snorscooter? Ook dat kan bij Van der Linde.

Uitstekende service
De service van Van der Linde Fietsen is meer dan uitstekend. Bij pech onderweg zorgt een gratis omruilservice ervoor dat je snel je weg kunt vervolgen. Ook bestaat de mogelijkheid om een fiets op locatie te laten bezorgen. Bagagevervoer naar je vakantieadres is kosteloos. Voor groepen biedt Van der Linde speciale tarieven op maat.
Wil je er zeker van zijn dat er bij aankomst op Texel al een fiets op je te wachten staat? Via www.fietsenoptexel.nl kun je online reserveren. Doe dit wel op tijd. Dit kan tot drie dagen voor aanvang (op basis van beschikbaarheid) en voor een minimale huurperiode van twee dagen.

Zeven dagen open
Van der Linde Fietsen heeft twee vestigingen: aan de Kikkertstraat in De Cocksdorp en de Nikadel in De Koog. Vooral van die in De Koog wordt veel gebruik gemaakt. De badplaats ligt centraal en is een mooi startpunt voor een lange tocht.
Beide vestigingen zijn zeven dagen per week open: op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur.