Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Villa’s Bleekerscoogh
Pontweg 194-214
1796 ME De Koog

0222 327800
info@villaverhuurtexel.nl
www.villaverhuurtexel.nl

Villa’s Bleekerscoogh

Ruimte, luxe én natuur, dat is Villapark Bleekerscoogh. Het parkje, met 11 luxe villa’s, is omgeven door bomen en bronzen beelden en ligt op iets meer dan een kilometer van badplaats De Koog, vlakbij bos, strand en natuurgebieden.

De elf luxe villa's zijn geschikt voor maximaal zes personen en hebben een prachtig uitzicht. Ze zijn stuk voor stuk zeer gezellig en comfortabel ingericht en bieden echt een ‘thuisgevoel’. Met 125m2 is er alle ruimte. Op de begane grond zijn een slaapkamer en luxe badkamer. Boven zijn nog eens twee slaapkamers, elk met heerlijke comfortabele bedden. Daarnaast beschikken de vakantiehuizen over een tweepersoons stoomcabine, Finse sauna, whirlpool en zonnebank. Drie van de villa’s hebben een serre, waardoor het woongenot met 30m2 wordt vergroot, tot 155m2. Er zijn vier flatscreen TV’s en een snelle glasvezel wifi-verbinding.

Ook buiten is er alle ruimte, met een luxe en terras op het zuiden. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Maar ook in de omgeving is voldoende speelgelegenheid! Bos, strand en natuurgebieden zijn vlakbij, wandelen, fietsen, sporten, paardrijden: alles kan in de directe omgeving.

Het gezellige dorp De Koog, met z’n vele winkels, cafés, restaurants en terrasjes, is vlakbij. In het dorp zijn ook twee grote supermarkten, een Jumbo en een Lidl. Den Burg, de hoofdplaats van het eiland, ligt op vijf kilometer en biedt nog veel meer winkels en uitgaansmogelijkheden. Zwemparadijs Calluna is lopend te bereiken en dat geldt ook voor de manege en de tennisbaan. Het strand ligt op anderhalve kilometer en ook de natuurgebieden de Muy en de Slufter zijn dichtbij.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van ruimte en comfort mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.