Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Villa's De Witte Hoek
Vuurtorenweg 122
1795 LN De Cocksdorp

0222 327800
info@villaverhuurtexel.nl
www.villaverhuurtexel.nl

Villa's De Witte Hoek

Het luxe villapark De Witte Hoek ligt fraai onder de Waddendijk, op het uiterste puntje van het eiland en op vijf minuten lopen van de Waddenzee. Op twee kilometer ligt De Cocksdorp, Texels meest noordelijke dorp. Vlakbij is ook de vuurtoren. Echt een op en top eilandlocatie.

Op het kleinschalige park, te midden van het groen, liggen verschillende types accommodaties. Er zijn vijf luxe rietgedekte villa’s en vier iets eenvoudiger bungalows. Eén villa heeft een oppervlakte van 170m2 en een extra wellness en Finse Sauna, de andere vier hebben een oppervlakte van 125m². De villa’s zijn zeer comfortabel en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een slaapkamer met aangrenzend een badkamer met whirlpool en stortdouche. Op de verdieping zijn twee riante slaapkamers, waarvan een met zonnebank. De luxe badkamer heeft een tweepersoonsdouche, stoomcabine en tweede toilet.

De bungalows zijn eenvoudiger maar evenzeer comfortabel en gezellig ingericht. Ook hier bevindt zich een slaapkamer op de begane grond en twee op de verdieping, met boxspring bedden. In de berging zijn een wasmachine en droogtrommel.

In de omgeving van het park is van alles te doen en te beleven. Het gezellige dorp De Cocksdorp, met winkels, een goede supermarkt en cafés en restaurants, is vlakbij. En verder is de natuur rondom, met zowel de Noordzee als de Waddenzee vrijwel binnen zicht en op loopafstand verschillende strandpaviljoens. Vanaf het strand bij Paal 33 vertrekt in het seizoen de boot naar Vlieland. Wie van golf houdt kan terecht op Golfbaan de Texelse.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van ruimte en comfort mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.