Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Villa’s Het Buitenhof
Mienterglop 51
1796 MR De Koog

0222327800
info@villaverhuurtexel.nl
www.villaverhuurtexel.nl

Villa’s Het Buitenhof

De hazen en konijntjes zien rennen, de vogels horen fluiten en de paarden zien rennen in de wei? Het kan allemaal vanuit de elf luxe rietgedekte villa’s op villapark Het Buitenhof, aan het Mienterglop, één kilometer ten zuiden van de gezellige badplaats De Koog.

Villapark Het Buitenhof ligt heerlijk rustig, te midden van de weilanden en aan de rand van het heideveld. De elf luxe zespersoonsvilla's zijn zeer comfortabel. Alle villa’s hebben een ruime woonkamer met plavuizen vloer, vloerverwarming en open haard plús een uitstekend geoutilleerde keuken. Op de begane grond is daarnaast één slaapkamer met aangrenzend een badkamer met whirlpool, aparte douche en tweede toilet. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan een met zonnebank. De badkamer aldaar heeft een tweepersoons stoom- en douchecabine, Finse sauna en toilet. Zeven villa’s hebben bovendien een serre, waardoor het woongenot met 30m2 wordt vergroot, tot 155m2. In de woonkamer en op alle slaapkamers is een flatscreen TV en een eigen glasvezel wifi-verbinding.

Ook buiten is alle ruimte, met een luxe terras op het zuiden. Bos, strand en natuurgebieden zijn bovendien vlakbij. Wandelen, fietsen, sporten, paardrijden: alles kan in de directe omgeving.

Het gezellige dorp De Koog, met z’n vele winkels, cafés, restaurants en terrasjes, is op loopafstand. De Koog heeft ook twee grote supermarkten, een Jumbo en een Lidl. Den Burg, de hoofdplaats van het eiland, ligt op vijf kilometer en biedt nog veel meer winkels en uitgaansmogelijkheden. Zwemparadijs Calluna is lopend te bereiken en dat geldt ook voor de manege en de tennisbaan. Het strand ligt op anderhalve kilometer en ook de natuurgebieden de Muy en de Slufter, onderdeel van Nationaal Park Duinen van Texel zijn dichtbij.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van ruimte en comfort mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.