Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Contact

Villa’s Hoeve Landleven
Mienterglop 81
1796 ME De Koog

0222 327800
info@villaverhuurtexel.nl
www.villaverhuurtexel.nl

Villa’s Hoeve Landleven

Op dit kleine rustige vakantiepark, te midden van het groen en de paarden en aan de rand van het bos, ben je echt even helemaal weg van de dagelijkse routine. De vier geschakelde vakantiehuizen aan het Mienterglop, vlakbij badplaats De Koog, vormen een heerlijk vakantieadres.

Vakantiepark Landleven ligt er fraai en ruimtelijk bij. Wie in de zomer komt, kan hier ‘van huis uit’ genieten van de bloeiende, geurende heide. De vier vier- tot vijfpersoons huizen, in Texelse bouwstijl, zijn comfortabel en compleet ingericht. Alle woningen hebben een ruime woonkamer en prima keuken. Op de begane grond is daarnaast één slaapkamer met aangrenzend een kleine badkamer. Op de verdieping is nog een slaapkamer plus een kleine kinderkamer. De badkamer aldaar heeft een inloopdouche, toilet en wasmachine. Alle huizen hebben wifi.

Ook buiten is er genoeg ruimte, met een heerlijk terras op het zuiden. Bos, strand en natuurgebieden zijn bovendien vlakbij. Wandelen, fietsen, sporten, paardrijden: alles kan in de directe omgeving. Het gezellige dorp De Koog, met z’n vele winkels, cafés, restaurants en terrasjes, is op loopafstand. In het dorp zijn ook twee grote supermarkten, een Jumbo en een Lidl. Den Burg, de hoofdplaats van het eiland, ligt op vijf kilometer en biedt nog veel meer winkels en uitgaansmogelijkheden. Zwemparadijs Calluna is lopend te bereiken en dat geldt ook voor de manege en de tennisbaan. Het strand ligt op anderhalve kilometer en ook het Nationaal Park Duinen van Texel met de natuurgebieden de Muy en de Slufter zijn dichtbij.

Kortom: een toplocatie voor mensen die houden van rust en ruimte mét een groot aanbod aan voorzieningen direct bij de hand.