Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Texelse strand

Het strand van Texel

Het ruim 30 kilometer lange Texelse strand is ongetwijfeld een van de meest populaire attracties van het eiland.

Zomer op het strand

Op een warme zomerdag is het heerlijk vertoeven op het zandstrand of bij een van de vele strandpaviljoens die het eiland rijk is. Plof neer op je strandlaken en geniet van de zon. Of neem plaats op een strandstoel of ligbedje, die je kunt huren op de meeste strandslagen op Texel en aanschouw de zonsopgang of de zonsondergang aan zee. Geniet van de zon en de zee op het strand van Texel.

Sportief op het strand

Ook voor actievelingen en sportievelingen heeft het strand op Texel veel te bieden. Zeilen, mountainbiken, kajakken, raften, paardrijden of blow karten op het strand van Texel of in de zee? Op het strand van Texel worden tal van sportieve activiteiten en uitjes georganiseerd. Populair zijn de strandactiviteiten van Teambuilding Texel; leuk om te doen als groepsuitje, of als sportieve activiteit tijdens bijvoorbeeld een familieweekend of vrijgezellenfeest.

Strand in het laagseizoen

Ook in de herfst is het Texelse strand heel bijzonder! Aanschouw het grote uitgestrekte en rustige strand, de ruige zee en de kracht van de wind. Een bijzonder schouwspel dat indruk maakt.