Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Vervoer

Vervoer Texel

Nog voordat je een stap op vakantie eiland Texel hebt gezet, heb je er al mee te maken gehad: het openbaar vervoer. Vanuit de haven van Den Helder brengt de veerboot TESO je binnen 20 minuten naar Texel.

Met de auto naar Texel

Ga je met de auto naar Texel? Het is mogelijk om jouw auto of motor mee te nemen op de boot naar Texel. Vergeet niet een Texelvignet aan te schaffen, waarmee je onbezorgd kunt parkeren in de dorpen en bij de strandslagen op Texel.

Openbaar vervoer Texel

Ook als je zonder auto op vakantie gaat is Texel een ideale bestemming, het openbaar vervoer brengt je overal naartoe. Zodra de boot Texel heeft bereikt neem je de taxi of Texelhopper naar jouw vakantieadres.

Fietsen huren Texel

Fietsen huren bij de haven is ook een optie. Texel is een fietseiland bij uitstek en er is een fietsverhuur bij de haven op Texel. Tijdens jouw vakantie Texel is het natuurlijk leuk om eropuit te gaan en het eiland te gaan verkennen. Ga je wandelen, neem je de fiets of misschien wel de tuktuk naar jouw activiteit, excursie of uitje op Texel. Zoals je ziet in onze video’s; er zijn enorm veel vervoersmogelijkheden op Texel. En wist je dat Texel zelfs een eigen vliegveld heeft: het Texel International Airport. Ook leuk voor een dagje uit op Texel!