Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Activiteiten

Activiteiten op Texel

Op zoek naar leuke dingen om te doen tijdens jouw Texel vakantie? Wil je tips voor een dagje uit met het hele gezin, een leuk evenement of een groepsactiviteit? Texel staat bol van de activiteiten en vooral in de zomer vinden er veel leuke evenementen plaats op Texel.  Bijna iedere dag staat er wel een leuke activiteit, evenement, tentoonstelling of excursie op de agenda van Texel.

Activiteiten Texel

Ben je op zoek naar een actieve bezigheid op Texel? Texel is een fietseiland bij uitstek, dus huur fietsen en ontdek Texel op de fiets. Eens iets anders dan fietsen? Je kunt Texel ook per tuktuk gaan verkennen. Op zoek naar wat meer spektakel? Ga de hoogte in op het spannende klimparcours van Klimpark Klimmen EnZo of ga nog hoger de lucht in en stap in een vliegtuig bij Paracentrum Texel en ga parachutespringen op Texel! Is een parachutesprong toch iets te veel van het goede en ben je op zoek naar een uitje op Texel voor het hele gezin? Ga schaapjes knuffelen bij Schapenboerderij Texel, breng een bezoek aan zorgboerderij de Novalishoeve of de Texel Zoo. Stuk voor stuk gezellige uitjes voor jong en oud! Van vele activiteiten op Texel is er een video te vinden op onze website.

Groepsactiviteiten

Bij Teambuilding Texel kun je terecht voor de meest uiteenlopende sportieve activiteiten en groepsuitjes. Ideaal als je op zoek bent naar een leuke, uitdagende en stoere activiteit voor een uitje met vrienden, familie of collega’s. Ga met z’n allen het water op met rib-boot Bruuzer, ga karten of paintballen. Bekijk de video over groepsactiviteiten van Teambuiding Texel en bepaal wat jouw volgende groepsuitje op Texel wordt!