Taal:

  • nl flag
  • de flag

Social media

Winkels

Winkels Texel

Winkelen op Texel is altijd een gezellige tijdsbesteding. Texel heeft een groot en divers winkelaanbod. In elk dorp vind je wel een supermarkt, waar je terecht kunt voor de boodschappen.

Winkels Den Burg

In Den Burg vind je de meeste winkels. Je kunt er terecht voor supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo of de Spar, maar ook voor een complete middag winkelen en koffie drinken. Ga shoppen volgens de laatste mode in een hippe kledingwinkel, cadeautjes kopen bij een lifestyle winkel of scoor mooie aanbiedingen op de markt. Daarnaast zijn er overheerlijke verszaken op het eiland en vind je er winkels die je voor de verzorging van jouw lichaam, haar en huis aandoet. Ook mogen de onmisbare toppers als Hema, Etos en de Blokker natuurlijk niet ontbreken op Texel!

Winkels De Koog

In De Koog kun je ook leuk winkelen en terecht voor spullen die hóren bij een Texelse eilandvakantie, bij de seizoenen, bij kamperen, zonnen, strand en zee, maar je vindt er ook kleding- en woonwinkels. Fijn is het dat het in De Koog elke zondag koopzondag is.

Koopzondagen en openingstijden op Texel

Kijk voor de koopzondagen in Den Burg en de openingstijden van de overige winkels op het eiland op www.winkelhartvantexel.nl.

Texels Product

Wie een souvenir mee wil nemen gaat natuurlijk voor een typisch Texels eilandproduct zoals een Texels biertje of Juttertje bij de Texelse Slijterij of een typisch Texelse lekkernij van Schapenboerderij De Waddel, Kaasboerderij Wezenspijk of de Texelse Chocolaterie. Eerst even rondkijken? Bekijk hier de video beelden van deze Texelse winkels.